27 januari 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 1 pakt in slotfase verdiende punt tegen Dodewaard

De formatie onder leiding van de nieuwe coach Martin de Winkel kwam op slag van rust op 1-0 achter. In dezelfde eerste helft werd een doelpunt van Giovanni Overbeek afgekeurd wegens vermeend buitenspel.

In de tweede helft ging het spel over en weer maar wist ook de Beekse doelman tot twee maal toe in een 1:1 knap redding te brengen. In een slotoffensief bracht een prachtige pass van Wouter Rekers van de linkerkant Giovanni Overbeek vrij voor de keeper en deze schoof beheerst binnen. Een mooie opsteker voor coach en team, maar bovenal een verdiend punt.