Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

BVC'12 jeugdnieuws

BVC'12 jeugdnieuws

Jeugdplan 2018-2021

21 augustus 22:00  De jeugdcommissie heeft ervoor gekozen om een nieuw jeugdplan te schrijven voor de jeugdafdeling van BVC’12. Een nieuw plan met een nieuwe jeugdcommissie moet de structuur (terug)brengen en het jeugdkader optimaal ondersteunen, waardoor de jeugdafdeling een kwaliteitsimpuls krijgt dat het verdiend.meer »

Teamindelingen 2022-2023 jeugd

10 juli 9:30  Beste jeugdleden, Elk jaar is het weer een hele puzzel om onze jeugdteams in te delen. Als kleine vereniging met meestal één team per leeftijdscategorie is het extra lastig iedereen tevreden te stellen en bij elkaar te houden. Op basis van spelplezier, niveau, leeftijden en aantallen, doet het technisch coördinatieteam in samenwerking met de trainers en CIOS coördinator elk jaar weer haar best dit zo goed mogelijk te doen, met het belang van de spelers en BVC voorop. De indeling kunnen jullie nu bekijken op de site van BVC'12.  Een aantal belangrijke mededelingen hierbij zijn de volgende: * de meidenteams zijn nog niet exact ingedeeld. Wel is duidelijk dat er een MO17 en een MO20 gevormd zullen worden. Het blijft puzzelen omdat we eigenlijk meiden tekort komen. Dus laat van je horen en laat om je heen eens vallen dat we nog altijd meiden zoeken om bij ons te komen voetballen. * het team JO17-2 is met 13 spelers wat aan de krappe kant. De afspraak is gemaakt met de JO17-1 en de JO19-1 dat er duidelijkheid gaat komen om elkaar te helpen. Er zullen vanuit de JO19 elke week 2 spelers meedoen met de wedstrijden van de JO17-2. Leiders en trainers gaan hierop toezien. * de teams JO13 zijn nog niet helemaal in balans m.b.t. aantallen. Dit zal voor start competitie nog gebeuren. * ook zal gedurende het seizoen goed gekeken worden of spelers op hun plek zitten binnen een team. Mochten hierover vragen zijn of opmerkingen komen, richt je dan tot ons van de jeugd.  * Wij zoeken nog naar teamleiding en trainers, er staan nog wat vacatures uit. Wij verwelkomen al aantal trainers maar we zijn er nog niet! Meld je aan bij BVC´12 om wat te doen, in gesprek bekijken we wat er mogelijk is. Voor nu wensen wij iedereen een fijne vakantie en kijken we uit naar een gezellig nieuw voetbalseizoen vanaf eind augustus/begin september! Hou de app en website in de gaten. Met sportieve groet, Jeugdcommissie en bestuur BVC’12meer »

1011x gelezen

Hoofdtrainer 1e elftal BVC'12

10 maart 8:15  Na 8 jaren lang te hebben meegedraaid in de hogere regionen van het zondag amateurvoetbal, doet het 1e elftal van BVC’12 uit Beek-Ubbergen een prestatief sportieve stap terug. Onder het mom: “Zaterdag is BVC-dag” gaan, naast onze jeugdelftallen, vanaf seizoen 2022-2023 zowel het 1e als het 2e elftal hun wedstrijden op de zaterdag spelen. Het 1e elftal, wat momenteel gestalte aan het krijgen is, zal gaan bestaan uit een mix van jonge en oudere en dus, on- en zeer ervaren spelers. Dit team zal gaan spelen op de zaterdag in de 4e klasse Oost.meer »

935x gelezen

BVC'12 110 jaar 7 & 29 mei

8 maart 21:00  Beste leden, vrijwilligers en andere geïnteresseerde van BVC’12, Zoals eerder meegedeeld zouden wij onze jubileumfestiviteiten in het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 mei vieren. Op zaterdag 7 mei blijft het gehele programma intact, maar vanwege o.a. de indeling van een uitwedstrijd van BVC1 hebben we besloten de zondag-festiviteiten door te schuiven naar de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen van het 1e elftal, namelijk zondag 29 mei 2022.meer »

696x gelezen

Nieuwe tenues jeugd

24 september 8:00  Het nieuwe voetbalseizoen 21/22 is goed begonnen. Dankzij onze sponsoren zijn alle jeugdleden weer met een mooi nieuw tenue, trainingspak en tas van start gegaan. Heel veel dank daarvoor, het ziet er goed uit!meer »

690x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!