Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

BVC'12 jeugdnieuws

Jeugdplan 2018-2021

21 augustus 22:00  De jeugdcommissie heeft ervoor gekozen om een nieuw jeugdplan te schrijven voor de jeugdafdeling van BVC’12. Een nieuw plan met een nieuwe jeugdcommissie moet de structuur (terug)brengen en het jeugdkader optimaal ondersteunen, waardoor de jeugdafdeling een kwaliteitsimpuls krijgt dat het verdiend.meer »

Avond lockdown

Vandaag, 29 november 10:15  Beste Trainers, Coaches en Teammanagers, De Avond-lockdown is inmiddels een feit dat betekent dat er voorlopig na 5 uur niet meer bij BVC gevoetbald kan worden. Erg spijtig, vindt ook de KNVB. De Woensdagmiddag-trainingen verzorgt door het CIOS kunnen gelukkig wel doorgaan.meer »

18x gelezen

Nieuwe tenues jeugd

24 september 8:00  Het nieuwe voetbalseizoen 21/22 is goed begonnen. Dankzij onze sponsoren zijn alle jeugdleden weer met een mooi nieuw tenue, trainingspak en tas van start gegaan. Heel veel dank daarvoor, het ziet er goed uit!meer »

130x gelezen

Zeer geslaagde Startersdag 2021

11 september 11:15  28 Augustus start voor de jongste jeugd, van mini t/m JO 12. De jeugdteams met coach/ trainer gingen de activiteiten aan. Van sjoel-voetbal tot springkussen. Kennis maken met je teamleden, elkaar helpen, aanmoedigen, etc. Er werd een team beloond omdat ze heel actief en sportief in de weer geweest waren. Uit de andere teams werden de twee sportiefste spelers beloond met een medaille. Het was een geslaagde ochtend. Naast de activiteiten van de kinderen heeft Babette deze ochtend veel oude tenues ingeleverd gekregen en nieuwe tenues aan de ouders meegegeven.meer »

51x gelezen

PLUS – SPAAR JE CLUB GEZOND

29 augustus 11:15  Naast het hoofdsponsorschap van PLUS Nico de Witt heeft hij gedurende maanden september, oktober en november een fantastische actie voor ons in petto: SPAAR JE CLUB GEZOND! Bij iedere 10 euro aan boodschappen en geselecteerde actieproducten ontvang je één sponsorpunt, met dit sponsorpunt kun je BVC’12 financieel steunen.meer »

50x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!