Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

BVC'12 jeugdnieuws

Jeugdplan 2018-2021

21 augustus 22:00  De jeugdcommissie heeft ervoor gekozen om een nieuw jeugdplan te schrijven voor de jeugdafdeling van BVC’12. Een nieuw plan met een nieuwe jeugdcommissie moet de structuur (terug)brengen en het jeugdkader optimaal ondersteunen, waardoor de jeugdafdeling een kwaliteitsimpuls krijgt dat het verdiend.meer »

Teamindeling seizoen 2021-2022

4 juli 18:30  De Technische Jeugd Commissie (TJC) heeft met grote zorgvuldigheid samen met trainers, coaches, teammanagers en de coördinator van het CIOS de teams samengesteld. Zoals altijd hebben we zoveel mogelijk geprobeerd rekening te houden met spelers als algemeen belang van alle jeugdteams van BVC’12. Wij beseffen dat wij wellicht niet iedereen tevreden kunnen stellen en vragen jullie begrip hiervoor. Ook in het nieuwe seizoen gaan wij in de winterperiode afstemmen of iedereen nog op zijn/haar plek zit. Als je vragen over de teamindeling hebt, kun je contact opnemen via e-mail jeugdcommissie@bvc12.nl.meer »

307x gelezen

BVC'12 Corona Cup afsluiting met prijsuitreiking

25 juni 8:00  Zaterdag 3 juli a.s. zal er om 10.00 uur nog een afsluiting van de BVC'12 Corona Cup zijn. Dan zal tevens een prijsuitreiking plaatsvinden. Het is weer toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. Er geldt geen maximum aantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Ouders, opa's en oma's, vriendjes en vriendinnetjes, iedereen is welkom!meer »


Vriendjes- en vriendinnetjesmiddag 23 juni

25 juni 7:45  Om half 3 waren de stagiaires van het CIOS druk in de weer met Angelo om alle materialen klaar te zetten met Zportz. Vanaf een uurtje of 3 druppelden de kinderen binnen. Er waren 3 boarding-veldjes, een reuze voetbaldartbord en natuurlijk een goal om te scoren. De hele groep werd ingedeeld op leeftijd en daarna gingen alle kinderen per leeftijdsgroep naar een activiteit.meer »

119x gelezen

Nieuws van de jeugdcommissie

24 mei 21:00  Het voetbalseizoen 20/21 loopt inmiddels al tegen het einde. Wat een bizar seizoen kunnen we het noemen. Je kunt wel zeggen een voetbalseizoen zonder echte competitie en wedstrijden. Tijd dus om ons te gaan richten op een nieuw seizoen met weer écht voetbal. Wij, als jeugdcommissie, zijn inmiddels al weer druk bezig om de teams samen te stellen voor het nieuwe seizoen zodat we zo gauw het kan, mooie wedstrijden kunnen gaan spelen. Als extra is het dit seizoen de bedoeling dat er een O23 team samengesteld wordt. Een mooi nieuw initiatief met nieuwe mogelijkheden voor de oudere jeugd van Beek en omgeving die graag willen (blijven) voetballen.meer »

147x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!