Datum

17 februari 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Ondanks enkele afwezigen wegens vakantie startte BVC fel en goed aan dit duel. Invalkeeper Hugo Hooghof (16 jr) verrichtte in de eerste helft enkele zeer fraaie reddingen waardoor BVC goed het eerste kwartier doorkwam. In de 23 ste minuut kwam BVC op voorsprong door Giovanni Overbeek. Dezelfde speler kon in de 36ste minuut makkelijk binnenlopen nadat Wouter Rekers over de linkerkant was doorgebroken. Op slag van rust verzilverde Max Kramer een vrije trap door deze prachtig vanaf links over de keeper in de lange hoek te krullen. 3-0 ruststand

Na rust ging het spel meer op en neer en waren er nog wel enkele kansen aan beide zijden. Woezik maakte 5 minuten voor tijd nog een tegentreffer maar de winst kwam niet meer in gevaar. BVC stijgt door deze winst naar de 9e positie op de ranglijst omdat ook de zaak van Uchta uit door de knvb is geseponeerd.