6543JP
NIJMEGEN
tel. 024-3770219

Slap BVC’12 verliest op Sportpark De Dennen

Afgelopen zaterdag speelde BVC tegen Quick 1888, de ploeg die voorlaatste stond ontving de Beekse equipe. De wedstrijd begon op een  zonnig sportpark. Keeper (en onze vaste redacteur) Boris was helaas afwezig bij het duel. Tilo maakt zijn basisdebuut bij het eerste van BVC, met een paar mooie reddingen liet hij zien wat hij in huis heeft! Naast de afwezigheid van Boris miste BVC een scala aan andere spelers vanwege ziekte, blessureleed en vakanties. Al met al een krappe selectie

BVC begon zeer slap aan de wedstrijd en stond zwaar onder druk. Het was in de eerste tien minuten al een paar keer bijna raak voor de thuisploeg. Door twee goede reddingen van Tilo stond het nog 0-0. BVC kon aanvallend weinig inbrengen in de eerste helft. Na ruim een half uur wist Quick te stand op 1-0 te brengen na een lange bal die werd gedragen door de wind. De spits, die oog in oog stond met Tilo, benutte de kans. Dit was ook de ruststand. De rust kwam als een cadeautje om de koppen eens bij elkaar te steken. De eerste helft was simpelweg niet goed genoeg. Dit moest veranderen als wij hier met de punten naar huis wilden gaan.

Het voordeel in de tweede helft was dat BVC de wind in de rug had. BVC begon sterk aan de tweede helft. Joost bracht Robbert tot twee keer toe in de gelegenheid om te scoren. Op de trainingen vliegen ze er altijd in, maar helaas was dat vandaag niet het geval. De bal trof geen net. Niet veel later kreeg BVC nogmaals een mogelijkheid om te scoren. Weer was er een redding van de Quick-keeper. In de counter kreeg BVC de deksel op de neus: 2-0. Na de 2-0 kreeg Joost nog een goede kans door een fantastische diepe bal van Cenk. Joost telde net als een aantal andere medespelers deze goal al maar deze ging nét over de goal. Het slot offensief van BVC-zijde was te weinig om het tij te keren. Een wedstrijd om snel te vergeten en ons vizier te zetten op de komende wedstrijden.

Komende week is er een goede en felle trainingsweek nodig voor een revanche tegen Beuningse Boys. Een revanche die zal tellen voor de verliespartij tegen Quick, maar ook voor de verliespartij die eerder dit seizoen werd geleden in Beuningen.

Naast de wedstrijd tegen Beuningen speelt het 2e elftal ook thuis, net als de J019-1 en is er een DJ aanwezig na de wedstrijd.

Aftrap 14:30 uur, tot zaterdag!