Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home BVC'12

Agenda ALV

18 september 11:15  UITNODIGING aan alle leden en ouders van jeugdleden van sportvereniging B.V.C.’12 voor het bijwonen van de ALGEMENE LEDENVERGADERINGmeer »

14x gelezen

Zeer geslaagde Startersdag 2021

11 september 11:15  28 Augustus start voor de jongste jeugd, van mini t/m JO 12. De jeugdteams met coach/ trainer gingen de activiteiten aan. Van sjoel-voetbal tot springkussen. Kennis maken met je teamleden, elkaar helpen, aanmoedigen, etc. Er werd een team beloond omdat ze heel actief en sportief in de weer geweest waren. Uit de andere teams werden de twee sportiefste spelers beloond met een medaille. Het was een geslaagde ochtend. Naast de activiteiten van de kinderen heeft Babette deze ochtend veel oude tenues ingeleverd gekregen en nieuwe tenues aan de ouders meegegeven.meer »

23x gelezen

Voetbalkamp BVC'12 2021

10 september 7:00  Beste ouders en/of verzorgers van de F t/m C-pupillen (t/m JO/MO15) van BVC’12. Dit jaar wordt er voor uw zoon(s) en/of dochter(s) weer een jeugdkamp georganiseerd. Dit jeugdkamp is in de herfstvakantie op donderdag 28 oktober en vrijdag 29 oktober. Alle kinderen die deelnemen aan het kamp hebben de gelegenheid om te overnachten in het clubhuis van BVC’12. De overnachting gaat niet door, zodra er coronamaatregelingen genomen moeten worden.meer »


PLUS – SPAAR JE CLUB GEZOND

29 augustus 11:15  Naast het hoofdsponsorschap van PLUS Nico de Witt heeft hij gedurende maanden september, oktober en november een fantastische actie voor ons in petto: SPAAR JE CLUB GEZOND! Bij iedere 10 euro aan boodschappen en geselecteerde actieproducten ontvang je één sponsorpunt, met dit sponsorpunt kun je BVC’12 financieel steunen.meer »

35x gelezen

Teamindeling seizoen 2021-2022

4 juli 18:30  De Technische Jeugd Commissie (TJC) heeft met grote zorgvuldigheid samen met trainers, coaches, teammanagers en de coördinator van het CIOS de teams samengesteld. Zoals altijd hebben we zoveel mogelijk geprobeerd rekening te houden met spelers als algemeen belang van alle jeugdteams van BVC’12. Wij beseffen dat wij wellicht niet iedereen tevreden kunnen stellen en vragen jullie begrip hiervoor. Ook in het nieuwe seizoen gaan wij in de winterperiode afstemmen of iedereen nog op zijn/haar plek zit. Als je vragen over de teamindeling hebt, kun je contact opnemen via e-mail jeugdcommissie@bvc12.nl.meer »

617x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!