Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home BVC'12

Home BVC'12

Live entertainment

16 november 20:30  .meer »


Teamindelingen 2022-2023 jeugd

10 juli 9:30  Beste jeugdleden, Elk jaar is het weer een hele puzzel om onze jeugdteams in te delen. Als kleine vereniging met meestal één team per leeftijdscategorie is het extra lastig iedereen tevreden te stellen en bij elkaar te houden. Op basis van spelplezier, niveau, leeftijden en aantallen, doet het technisch coördinatieteam in samenwerking met de trainers en CIOS coördinator elk jaar weer haar best dit zo goed mogelijk te doen, met het belang van de spelers en BVC voorop. De indeling kunnen jullie nu bekijken op de site van BVC'12.  Een aantal belangrijke mededelingen hierbij zijn de volgende: * de meidenteams zijn nog niet exact ingedeeld. Wel is duidelijk dat er een MO17 en een MO20 gevormd zullen worden. Het blijft puzzelen omdat we eigenlijk meiden tekort komen. Dus laat van je horen en laat om je heen eens vallen dat we nog altijd meiden zoeken om bij ons te komen voetballen. * het team JO17-2 is met 13 spelers wat aan de krappe kant. De afspraak is gemaakt met de JO17-1 en de JO19-1 dat er duidelijkheid gaat komen om elkaar te helpen. Er zullen vanuit de JO19 elke week 2 spelers meedoen met de wedstrijden van de JO17-2. Leiders en trainers gaan hierop toezien. * de teams JO13 zijn nog niet helemaal in balans m.b.t. aantallen. Dit zal voor start competitie nog gebeuren. * ook zal gedurende het seizoen goed gekeken worden of spelers op hun plek zitten binnen een team. Mochten hierover vragen zijn of opmerkingen komen, richt je dan tot ons van de jeugd.  * Wij zoeken nog naar teamleiding en trainers, er staan nog wat vacatures uit. Wij verwelkomen al aantal trainers maar we zijn er nog niet! Meld je aan bij BVC´12 om wat te doen, in gesprek bekijken we wat er mogelijk is. Voor nu wensen wij iedereen een fijne vakantie en kijken we uit naar een gezellig nieuw voetbalseizoen vanaf eind augustus/begin september! Hou de app en website in de gaten. Met sportieve groet, Jeugdcommissie en bestuur BVC’12meer »

1191x gelezen

Teamindeling senioren

29 juni 20:00  BVC'12 heeft de afgelopen weken gekeken naar de teamindelingen voor de senioren elftallen. Vanaf het komende seizoen is er weer een derde senioren elftal actief binnen BVC'12. De gehele teamindelingen zijn hieronder te vinden. Bij vragen kan er contact worden opgenomen met Wim Smits, technische commissie.meer »

600x gelezen

Maarten Cornelissen nieuwe hoofdtrainer BVC’12!

8 april 8:30  BVC’12 heeft een opvolger gevonden van Luuk Maes. Met ingang van voetbalseizoen 2022-2023 wordt Maarten Cornelissen de nieuwe hoofdtrainer van de kersverse zaterdag 4e klasser BVC’12. Maarten heeft een contract getekend voor 1 seizoen. De in Veenendaal wonende Maarten is 34 jaar, in het bezit van TC 2/UEFA B en is zijn trainerscarrière gestart op zijn 17e bij ESA in Arnhem. Eerst als jeugdtrainer en later als assistent van het eerste elftal. Momenteel is Maarten voor het 2e jaar hoofdtrainer van zaterdag 3e klasser Uni VV. En is dus bekend met het zaterdagvoetbal voor senioren; een nog onbekend terrein voor het eerste elftal van BVC’12, dat met ingang van volgend seizoen gaat starten in de zaterdag 4e klasse.meer »

659x gelezen

BVC in het nieuws

16 maart 17:15  Lees hier het bericht in De Gelderlander over de overstap van de zondag naar de zaterdag.meer »

580x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!